onsdag 28. mars 2012

Billy Idol til Holmenkollen festival!!

I formiddag bekreftet festivalen Kollen at selveste Billy Idol gjester festivalen i sommer. Dette er første konsert Billy gjør her til lands siden 1991!
Kollenfestivalen er 29 og 30 Juni.

Her fra Kollenfest.no :

For mange er Billy Idol selve symbolet på 80-tallets punkrock. Med sitt karakteristiske blonde hår og sin eksplisitte klesstil, men mest av alt fordi han har gitt oss låter som ”Rebel Yell”, ”Dancing With Myself” og ”White Wedding”. Låter som har gjort at Billy Idol har sikret seg sin rettmessige plass i musikkhistorien for alltid. Låter som har gjort ham til en levende legende.

Idol begynte sin karriere i punkebandet Generation X, men det var da han gikk solo karrieren virkelig skulle eksplodere. Med sitt bad boy-image ble Idol raskt en favoritt hos MTV som frontet ham tungt som en slags postergutt for den da nyoppstartete kanalen. Noe som har foreviget ham som et ikon for en æra i populærkulturen for alltid.

Etter en alvorlig ulykke og en kort periode der hanekammen ble byttet ut med dreads og trommer med techno, ble det stille rundt Idol før han revitaliserte karrieren blant annet ved å spille seg selv i Adam Sandler-komedien Bryllupssangeren, og ved gi ut sitt første studioalbum på 12 år i 2005. Nå turnerer Idol igjen sammen med sin originale gitarist, virtuosen Steve Stevens (gitarist for bla Michael Jackson og Vince Neil), og et sett fullstappet med hans karakteristiske hits.

Billy Idol i Kollen er en sjanse til å se en vassekte legende som fortsatt rocker ut som om det skulle vært 1986!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar